Suntem o societate specializata in sectorul traducerilor.
Gratie colaborarii cu numerosi traducatori profesionisti, suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru orice tip de traducere din si in principalele limbi europene si extraeuropene.
Biroul de Traduceri LUCHINI va ofera traduceri din/in albaneza, araba, bulgara, ceha, chineza, croata, daneza, ebraica, engleza, finlandeza, franceza, germana greaca, hindi, italiana, japoneza, maghiara, norvegiana, olandeza, polona, portugheza, rusa, sarba, slovaca, slovena, spaniola suedeza, turca, ucraineana.
Serviciile noastre de traduceri va ofera  posibilitatea de a traduce orice tip de documente si se desfasoara in urmatoarea maniera: dumneavoastra ne trimiteti documentul sau textul de tradus pe e-mail, specificand timpii  si modalitatile de livrare. Va vom comunica, in cel mai scurt timp posibil si fara nici o cheltuiala din partea dumneavoastra, un deviz detaliat.

Daca veti decide sa confirmati devizul nostru, ne vom pune de acord si vom face traducerea conform indicatiilor dumneavoastra.

De asemenea, puteti beneficia de un deviz detaliat si gratuit, vizitandu-ne la sediul nostru pentru a ne prezenta documentele pe care le doriti traduse, in eventualitatea in care nu detineti documentele respective in format electronic.

Pentru orice alte detalii sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati, folosind datele din pagina noastra de contact