Traduceri

Oferim servicii de traduceri profesionale de excelență în peste 150 de limbi și combinații lingvistice.
Suntem partenerul de încredere al multor companii, instituții publice și private care au încredere în competența noastră de specialitate pentru a-și internaționaliza propriile activități și a pătrunde pe noi piețe.
Oferim traduceri din/în: albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, hindi, italiană, japoneză, maghiară, norvegiană, olandeză, polonă, portugheză, rusă, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă, ucraineană.

Traducerile noastre profesionale acoperă toate ariile de specializare și toate limbile de țintă, inclusive variantele și limbile cele mai rare. Grație rețelei noastre de traducători nativi, reușim, în fapt, să garantăm servicii de traduceri în peste 150 de combinații lingvistice.
Putem livra traducerile în funcție de cerințele clientului: prin e-mail, pe CD/DVD sau pe suport de hârtie (traduceri autorizate / legalizate – prin curier).

Ai nevoie de o traducere?
Completează formularul. Te vom contacta pentru o estimare gratuită.

După aprobarea estimării, fiecare proiect este încredințat unui project manager dedicat, care are sarcina de a superviza toate fazele de lucru și de a interacționa cu clientul. Project managerul identifică, mai presus de toate, traducătorul cel mai potrivit domeniului respectiv. Deci, monitorizează constant avansarea lucrărilor și gestionează faza de recitire și revizuire a textului, garantând respectarea timpilor de predare stabiliți.